Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Positioning Floorstanding Speakers

Our Newest Flagship Model: The M100

Why We Make Our Own Drivers

Wall'O'Fame
"Serenity Cinema", now with 40% extra Serenity!
Updated as requested.
Who's Online
5 registered (exlabdriver, 1sweetspot, Ajax, CatBrat, pmbuko), 117 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
12787 Members
11 Forums
22691 Topics
400651 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17698
pmbuko 16227
SirQuack 13311
CV 11064
MarkSJohnson 10694
Meanwhile On Facebook

8| Don't miss Andrew Welker's post on our message boards about the new subwoofer...

󾓲 The April Newsletter is out! Did you get your copy? http://www.axiomaudio.co...

Double-take! :O How well do you know our line? First one to spot the surprise...

Topic Options
Rate This Topic
#390381 - 02/28/13 09:29 AM images on Internet site
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1239
Loc: Quebec, Canada
i hope there is someone here who knows how to answer this.

for a few months now, whenever i go to this site:
http://www.blu-ray.com/
all the images (thumbnails) are blank, and nothing i do restores them.
other sites don't have any problem.
this one also does the same thing: http://www.meteomedia.com/weather/caqc0486

i'm using W7-64 along with Opera as a browser.
i've just reinstalled Windows 7 and Opera, and i still have the same problem.

anyone has any tips about this?


Edited by J. B. (02/28/13 09:47 AM)
_________________________
See:http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390387 - 02/28/13 10:34 AM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
MarkSJohnson Offline
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 10694
Loc: Central NH
Have you tried a different browser?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#390388 - 02/28/13 10:46 AM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
Ken.C Offline
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 17698
Loc: NoVA
Yeah, I think they're doing something funky with the image load. I'd try a different browser.
_________________________
I didn't do it, no one saw me, you can't prove anything.

Top
#390400 - 02/28/13 02:47 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1239
Loc: Quebec, Canada
after reinstalling Windows, then i tried internet explorer and chrome; both worked well, showing images and thumbnails.

i then uninstalled completely Opera, reinstalled it and tried the same sites again: it worked too.
the problem seems to have been in config, but i can't see where the setup is wrong.

all's fine now. thanks for the help guys.

(8 hours lost reinstalling Windows and looking for the source of the problem, etc...)
_________________________
See:http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390401 - 02/28/13 03:12 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
Murph Offline
axiomite

Registered: 10/05/06
Posts: 6624
Loc: PEI, Canada
Hi J.B. Glad to see it is resolved.

Many browsers allow you to turn off the downloading of all or some pictures as default. You can also change what default action is taken when it hits a specific file type.

I wonder if one of those setting might not have gotten changed.
_________________________
With great power comes Awesome irresponsibility.

Top
#390414 - 02/28/13 04:27 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1239
Loc: Quebec, Canada
this problem first happened many months ago.
when it started to happen, it was intermittent; then, one day, it got to be permanent.
sounds like a corrupt program of some sort.
_________________________
See:http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390415 - 02/28/13 04:31 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
SBrown Offline
aficionado

Registered: 11/16/10
Posts: 806
Loc: Victoria,BC
Try deleting all your browser history.....maybe! I don't know.
_________________________
Beauty is in the eye of the beer holder.

Top
#390425 - 02/28/13 05:46 PM Re: images on Internet site [Re: SBrown]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1239
Loc: Quebec, Canada
it's ok now, i reinstalled Windows and Opera, and what did the trick is the Opera config that i threw to the waste basket.

i could never identify where in config i did something wrong, but it seemed to be in there, causing this problem.
_________________________
See:http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.