Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Blind Listening Tests

Sneak Peek into Axiom’s Current Research and Development

Axiom’s Newest Speaker: The In-Ceiling M3

Wall'O'Fame
Greg's pseudo-HT room
EP175v4 with M3v4
Who's Online
1 registered (Lampshade), 47 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13337 Members
11 Forums
22951 Topics
405961 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17811
pmbuko 16301
SirQuack 13345
CV 11274
MarkSJohnson 10971
Meanwhile On Facebook

The end of a truly unique voice. RIP Joe Cocker - you were part of the soundtr...

Here's hoping you get what you really want this year! What could be better than...

Shopping made easy! Need it by the 24th? Upgrade to air shipping for just $20!...

Just two more days! Better tell your gift-givers! http://axiomaudio.com/holida...

Topic Options
Rate This Topic
#396167 - 08/17/13 02:13 PM clicking sound in EP600
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13345
Loc: Iowa
Well, last night while watching some Direct TV down in the Plex last night, my son and I start hearing some clicking/ticking sounds coming from the left side of the room.

At first I thought it was something coming from the left surround. However, it did it on other channels as well. The first time I walked over to figure out what it was the sound stopped. I was confused...

After a bit it started again, and as I approached the 600, and listened back by the amp side, I could tell it was something in the amp ticking.

I turned off the power and unplugged the AC for a few minutes, and when I plugged it back in and turned it on, it started clicking again. As far as I can tell I'm still getting some bass from the sub and as I turn up the gain I get increased volume.

I can call Axiom, just thought I would see what you guys think; fuse? something else?

Thanks..
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396180 - 08/17/13 10:24 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
nickbuol Offline
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4563
Loc: Marion, IA
I don't believe that your subwoofer exists any more since we still don't see new photos of the new PorterPlex.

Oh, and I have no ideas about your problem. Sorry.
_________________________
http://ht.buol.us
M60s, VP180, VP150, QS8s, M3s, SVS 20-39PCi, Shakers

Top
#396184 - 08/17/13 11:05 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13345
Loc: Iowa
wink
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396204 - 08/18/13 10:01 AM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
MarkSJohnson Offline
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 10971
Loc: Central NH
New spirits with bad joints?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#396219 - 08/18/13 07:06 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13345
Loc: Iowa
I new we shouldn't have started watching Ghost Adventures and Dead Files on SciFi, and communicating with a ghost box. smile It is basically the clicking sound you hear when first turning on the 600 amp, it just keeps doing it.. I do have a different amp than the current 600v3 has in it.
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.