Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Positioning Floorstanding Speakers

Our Newest Flagship Model: The M100

Why We Make Our Own Drivers

Wall'O'Fame
"Serenity Cinema", now with 40% extra Serenity!
Updated as requested.
Who's Online
2 registered (Socketman, J. B.), 115 Guests and 9 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
12810 Members
11 Forums
22692 Topics
400676 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17699
pmbuko 16227
SirQuack 13311
CV 11066
MarkSJohnson 10696
Meanwhile On Facebook

8| Don't miss Andrew Welker's post on our message boards about the new subwoofer...

󾓲 The April Newsletter is out! Did you get your copy? http://www.axiomaudio.co...

Double-take! :O How well do you know our line? First one to spot the surprise...

Topic Options
Rate This Topic
#396523 - 08/27/13 08:30 PM Denon 3808 DVD set to stereo
majik Offline
local

Registered: 09/28/08
Posts: 288
I have my ps3 running to the receiver via hdmi, but it shows up as stereo with only the mains and the sub. I know it's something I'm missing, but when I play a blu ray with master audio, it still comes out in stereo.

I had it all hooked up before, but I moved and now it's not showin me any love!
_________________________
- Majik

Epic 80 system
Ep 800
Denon 3808
Optoma HD20
PS3
vp180
extra QS8s (to come soon)

Top
#396525 - 08/27/13 09:56 PM Re: Denon 3808 DVD set to stereo [Re: majik]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13311
Loc: Iowa
I'm guessing on the backlit main remote you have pushed the DVD/Stereo button, versus the one to the right of that to cycle through the various surround options. Or, on the PSII, you have something set wrong in the settings for Audio.
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396547 - 08/28/13 08:14 AM Re: Denon 3808 DVD set to stereo [Re: majik]
Murph Offline
axiomite

Registered: 10/05/06
Posts: 6627
Loc: PEI, Canada
On the PS3 side, there are a couple of settings that have to be changed in the PS3 to get HDMI and multi-channel formats working. It's easy to just change one setting and then wonder why it still doesn't work.

Check out this guide. I didn't read it but I think it applies. There are some youtubes on it as well if you search.

PS3 Audio output for HDMI
_________________________
With great power comes Awesome irresponsibility.

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.