Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Axiom’s Newest Speaker: The In-Ceiling M3

Outdoor Speaker Placement

Speaker Placement: Unusual Room Layouts and Elevating Speakers

Wall'O'Fame
Experimental Atmos
Greetings fellow Axiom owners...
Who's Online
0 registered (), 53 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13314 Members
11 Forums
22868 Topics
404079 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17765
pmbuko 16272
SirQuack 13331
CV 11183
MarkSJohnson 10868
Meanwhile On Facebook

󾓶 Andrew has spoken! Big update on the AxiomPlay Wireless Platform on the Axiom...

A New Look For Our Amps and Pre-amps? Adding yet another level of customization...

Hurry - sale ends Sunday!

Get a Gift Card Worth 20% of Your Purchase! Save hundreds!

Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
Rate This Topic
#397940 - 10/18/13 01:55 PM Re: Strange noise from my EP500 [Re: damelon]
nickbuol Offline
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4440
Loc: Marion, IA
Sounds like the issue was with the amp.

Sorry damelon, but I'm posting part of what you put in your AVS thread just for some sort of update/closure here.

Originally Posted By: damelon @ AVS

...has a fault in the amp which is causing the DSP to crap out somehow. Sub just randomly distorts and after swapping woofers between subs, testing cables, etc we have determined the problem resides in one of the amp back-planes. So off it goes to Axiom!


Bummer.
_________________________
http://ht.buol.us
M60s, VP180, VP150, QS8s, SVS 20-39PCi, HTPC, JVC RS45, Onkyo TX-NR709, Shakers

Top
#398007 - 10/20/13 05:19 PM Re: Strange noise from my EP500 [Re: nickbuol]
damelon Offline
regular

Registered: 10/12/13
Posts: 5
Originally Posted By: nickbuol
Sounds like the issue was with the amp.

Sorry damelon, but I'm posting part of what you put in your AVS thread just for some sort of update/closure here.

Originally Posted By: damelon @ AVS

...has a fault in the amp which is causing the DSP to crap out somehow. Sub just randomly distorts and after swapping woofers between subs, testing cables, etc we have determined the problem resides in one of the amp back-planes. So off it goes to Axiom!


Bummer.


Not a problem. Of course it's totally my guess on the DSP part, but the fault is in the amp "Part". Will probably be a few weeks turnaround with round-trip shipping and stuff.

Top
Page 2 of 2 < 1 2



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.