You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Advice from Axiom Owners » LF "burps" from my EP500

Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
Rate This Topic
#153498 - 12/15/06 11:05 PM Re: LF "burps" from my EP500 [Re: alan]
jmone Offline
devotee

Registered: 01/08/06
Posts: 302
Loc: Sydney Australia
Thanks Alan, but I'm with ldrew. The LF noise went away as soon as I rebooted the EP500. If it returns I'll try to "disconnect" the EP500 as suggested to see if that also stops it and report back - but so far so good!
Nathan
_________________________
HT:M80,VP150,QS8,EP500 Outside:4xM3 Office:AudioBytes, Rumpus: M60,VP150,M22 Portable:2 x Airs

Top
#153499 - 12/15/06 11:31 PM Re: LF "burps" from my EP500 [Re: jmone]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13571
Loc: Iowa
reboot?
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#153500 - 12/18/06 08:32 AM Re: LF "burps" from my EP500 [Re: SirQuack]
bridgman Online   content
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 6068
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
Yeah, reboot. You got a problem with that ?

A couple of weeks ago I had to take my father in for a firmware upgrade...

Apparently pacemakers now have flash memory and can be reprogrammed. I find that alarming in these days of viruses which can infect a Lexus through the Bluetooth interface.
_________________________
M60ti/VP180/QS8/M2ti, SVS PC-Plus 20-39, EP500
M5HP, Sierra-1, M40ti
M3v4, VP100

Top
Page 2 of 2 < 1 2

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,238 Registered Members
15 Forums
24,017 Topics
424,283 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13571
CV 11677
MarkSJohnson 11437
1 registered (Ian)
208 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup