You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Technical Questions » M3's for my imac...but...

Topic Options
Rate This Topic
#156851 - 01/25/07 04:59 PM M3's for my imac...but...
drew88 Offline
veteran

Registered: 09/10/06
Posts: 110
How do I hook em up? Anybody have external speakers connected to their macs? I have an imac G5 and would desperately like to upgrade from the built in crap it came with.

Top
#156852 - 01/25/07 05:46 PM Re: M3's for my imac...but... [Re: drew88]
Ken.C Offline
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 18044
Loc: NoVA
Got an external amp or receiver? That's about your choices.
_________________________
I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!

Top
#156853 - 01/26/07 10:33 AM Re: M3's for my imac...but... [Re: Ken.C]
LightninJoe Offline
aficionado

Registered: 10/28/05
Posts: 558
Loc: Portland, OR
Quote:

Got an external amp or receiver? That's about your choices.




T-AMP? I run my computer through my old H/K AVR25, which is an original Pro-logic receiver. You should be able to find a used receiver that'll do the trick.
_________________________
"That's some catch, that Catch-22." "It's the best there is." M22ti VP150 EP350 QS8 M3Ti

Top
#156854 - 01/27/07 09:02 PM Re: M3's for my imac...but... [Re: drew88]
DrunkenWolf Offline
veteran

Registered: 07/25/06
Posts: 133
Loc: Issaquah, WA
Unfortunately Macintosh computers are only compatible with art deco peripherals.

Top
#156855 - 01/28/07 02:56 PM Re: M3's for my imac...but... [Re: DrunkenWolf]
pmbuko Offline
shareholder in the making

Registered: 04/02/03
Posts: 16437
Loc: Ben Lomond, California
Since Macs are compatible with Windows, they're pretty much compatible with everything out there. If you choose not to run Windows on them, however, they will NOT be compatible with viruses and spyware. Sometimes, you have to make sacrifices.


Edited by pmbuko (01/28/07 02:59 PM)
_________________________
I can explain it to you but I can't understand it for you.

Top
#156856 - 01/29/07 12:30 AM Re: M3's for my imac...but... [Re: pmbuko]
BrenR Offline
connoisseur

Registered: 12/10/03
Posts: 3602
Loc: Winnipeg MB Canada
Quote:

Since Macs are compatible with Windows, they're pretty much compatible with everything out there.


Compatible, huh? That's kind of a good spin on "we abandoned our dinosaur hardware for the very thing we've been saying we were better than for 20 years".

Bren R.

Top
#156857 - 01/29/07 10:18 AM Re: M3's for my imac...but... [Re: pmbuko]
LightninJoe Offline
aficionado

Registered: 10/28/05
Posts: 558
Loc: Portland, OR
Or is it "Windows is compatible with Macs?"
_________________________
"That's some catch, that Catch-22." "It's the best there is." M22ti VP150 EP350 QS8 M3Ti

Top
#156858 - 01/29/07 05:30 PM Re: M3's for my imac...but... [Re: LightninJoe]
Randy_Perkins Offline
veteran

Registered: 08/31/06
Posts: 193
Loc: Franklin Indiana
_________________________
Axiom M22,Ep500,Qs8,VP150, Denon 2807,1940, Sangean HDT-1X

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,207 Registered Members
15 Forums
23,963 Topics
423,595 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13565
CV 11675
MarkSJohnson 11437
0 registered ()
183 Guests and
4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup