You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Technical Questions » Woofer cutting out on Axiom 1.5s

Topic Options
Rate This Topic
#15949 - 07/22/03 07:46 PM Woofer cutting out on Axiom 1.5s
KruMan Offline
regular

Registered: 02/06/02
Posts: 5
Hi,

I have a 6 year old pair of Axiom 1.5s, which have performed great until the last few weeks. The woofer on one of my speakers cuts in and out (mostly out). I've switched the speakers with the L and R channels and it's definitely the speaker, not the amp.

This has not come from any abuse as the speakers are in immaculate condition and never get played excessively loud. My amp also has plenty of power so clipping is not an issue.

Could this be a problem with the crossover? I'm no technical expert so I would appreciate any advice on what this may be and how I can fix the problem.

Thanks



Top
#15950 - 07/23/03 07:36 AM Re: Woofer cutting out on Axiom 1.5s
sushi Offline
connoisseur

Registered: 02/09/03
Posts: 1490
Loc: Dallas, TX
It may be as simple as a bad wire connection at the driver. I would pop out the offending woofer and check the wire clips.

Top
#15951 - 07/23/03 10:18 AM Re: Woofer cutting out on Axiom 1.5s
chesseroo Offline
axiomite

Registered: 05/13/02
Posts: 5171
Loc: western canada
Call Joe at the customer service line.
You will be glad that you did.
_________________________
"Those who preach the myths of audio are ignorant of truth."

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,206 Registered Members
15 Forums
23,962 Topics
423,591 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13565
CV 11675
MarkSJohnson 11437
1 registered (2x6spds)
326 Guests and
4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup