You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Home Theater » Need help...Projector is showing HD from Dishnet

Topic Options
Rate This Topic
#304529 - 05/03/10 09:09 AM Need help...Projector is showing HD from Dishnet
mazzum Offline
enthusiast

Registered: 10/28/09
Posts: 39
but not from Bluray. I have both Dish and Samsung Bluray input into Yamaha rxv3900. They are both hooked up via HDMI and Component inputs. With Component out to the projector (no HDMI input only svga-dsub)and HDMI out to HDTV. This set up was working fine and I was getting a fantastic picture. I went to change the projector bulb and the problems started. First the new bulb would come on fine. Then it would go black and nothing else would work. I put the old bulb back in and everything seemed to work fine again. That is until I played the bluray and it recognized the input at 720x480. I have checked the bluray output on my HDTV and it is fine. I have the Yamaha processing everything to 1080p (but tried pass through as well). The projector is XGA but has always recognized an HD signal and still does with the Dishnet signal just not the Bluray. Any input or ideas would be greatly appreciated.

Top
#304671 - 05/03/10 08:55 PM Re: Need help...Projector is showing HD from Dishnet [Re: mazzum]
mazzum Offline
enthusiast

Registered: 10/28/09
Posts: 39
Didn't get any help but figured it out. Switched Bluray to 1080i since I am using componenet into the projector and all is good.

Top
#304685 - 05/03/10 10:52 PM Re: Need help...Projector is showing HD from Dishnet [Re: mazzum]
nickbuol Offline
axiomite

Registered: 09/16/04
Posts: 5319
Loc: Marion, IA
Sorry you didn't get any help. I am just seeing this topic for the first time right now, and you've already solved it.
_________________________
http://ht.buol.us
2-M60s, VP180, 8-M3s, SVS 20-39PCi, DIY Sub, 8-Shakers, JVC RS45, Anthem MRX-1120

Top
#304741 - 05/04/10 08:52 AM Re: Need help...Projector is showing HD from Dishnet [Re: nickbuol]
mazzum Offline
enthusiast

Registered: 10/28/09
Posts: 39
Thanks. Nice HT, followed the link.

Top
#304869 - 05/04/10 09:04 PM Re: Need help...Projector is showing HD from Dishnet [Re: mazzum]
nickbuol Offline
axiomite

Registered: 09/16/04
Posts: 5319
Loc: Marion, IA
LOL. And that is not what my current looks like.
_________________________
http://ht.buol.us
2-M60s, VP180, 8-M3s, SVS 20-39PCi, DIY Sub, 8-Shakers, JVC RS45, Anthem MRX-1120

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,224 Registered Members
15 Forums
23,993 Topics
424,054 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13567
CV 11677
MarkSJohnson 11437
1 registered (norap)
59 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup