You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Gallery » Projector died, so I've put in a Plasma

Topic Options
Rate This Topic

SAM_0267[1].JPG
Image Details
Poster Luke Smith Offline
Posted 12/14/10 12:07 AM
Description
Plasma's are spectacularly cheap now so I've replaced my dying Epson EMP-TW600 for a Panasonic TH-P65S20A plasma.

Pic attached smile
Dimensions 1152x864
Size 81.74 KB
UBBCode
Thumbnail
Medium
Full

Comments
#331443 - 12/14/10 12:11 AM Re: Projector died, so I've put in a Plasma [Re: Luke Smith]
Luke Smith Offline
buff

Registered: 01/13/10
Posts: 43
Loc: Brisbane, Queensland, Australi...
Oddly I ended up with a new topic rather than the new picture i expected from clicking on the "add a picture" option from my previous post - http://www.axiomaudio.com/boards/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=17968&Number=331442

Top
#331451 - 12/14/10 05:12 AM Re: Projector died, so I've put in a Plasma [Re: Luke Smith]
jakewash Offline
shareholder in the making

Registered: 12/26/03
Posts: 10415
Loc: Calgary, Alberta
65" S2's ar ound here are still not cheap frown . I'll have to make do with my 58" S1. Maybe in a few more years I'll be able to get a ~70" for the HT and move the 58" S1 into the bedroom smile
_________________________
Jason
-----------------
TTTHHHPPPPPTTTT!

My HT

Top

Moderator:  alan, Andrew, Brent, Ian, Jc 
Forum Stats

15,254 Registered Members
16 Forums
24,039 Topics
424,551 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13572
CV 11677
MarkSJohnson 11444
2 registered (JohnK, brendo)
205 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup