Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 3 of 3 1 2 3
Re: Windows 7
CatBrat #364784 01/25/12 07:40 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 6,955
axiomite
Offline
axiomite
Joined: Oct 2006
Posts: 6,955
Nice! Did you end up doing HW or SW raid?


With great power comes Awesome irresponsibility.
Re: Windows 7
Murph #364787 01/25/12 07:49 PM
Joined: Aug 2009
Posts: 6,015
CatBrat Offline OP
axiomite
OP Offline
axiomite
Joined: Aug 2009
Posts: 6,015
Originally Posted By: Murph
Nice! Did you end up doing HW or SW raid?

I already had Hardware raid 1 running with Vista Home, so there was nothing for me to do there. After Windows 7 Prof 64bit was up and running, it took me a while to find it, but the HW raid was also up and running by itself. Easy Peazy.

I didn't bother reformatting, or making another partition, though. I haven't really needed another partition anyway.

The only thing that didn't work out of the box, was the printer. When I went to take a look at the printer setups, it was as easy as the system initializing a list of printers by itself, me picking the closest match (didn't have exact one), and the printer was now up and running.

I did later load in the software from the Gigabyte motherboard disk. But it was working without it, so I'm not sure if that step was even necessary.

Last edited by CatBrat; 01/25/12 08:10 PM.
Page 3 of 3 1 2 3

Moderated by  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,375
Posts431,982
Members15,416
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,686
CV 11,803
MarkSJohnson 11,451
Who's Online Now
0 members (), 117 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4