Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-888-352-9466 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980

Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
AxiomAudio Blog

Insider’s Sneak Peek: AxiomAeris

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Who's Online
3 registered (Ken.C, Ian, michelangelo), 49 Guests and 4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
13,383 Registered Members
11 Forums
23,235 Topics
411,627 Posts

Most users ever online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17936
pmbuko 16359
SirQuack 13357
CV 11476
MarkSJohnson 11218
Meanwhile On Facebook
Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
Rate This Topic
#380482 - 07/20/12 11:41 PM Re: EP350 Humming After I Moved Homes [Re: gog]
gog Offline

Registered: 07/17/12
Posts: 9
Oh god that was it, unplugged the ground screw and the hum is gone. Been racking my brains on this for days lol. If only the first pic showed the entire back panel... Thanks for all the help guys, never would've figured that out with out you. smile

Edited by gog (07/20/12 11:42 PM)

#381175 - 08/05/12 10:27 AM Re: EP350 Humming After I Moved Homes [Re: gog]
Ken.C Online   content
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 17936
Loc: NoVA
I'm mistaken--my EP350 amp DOES have a ground screw. It's just hard to spot.
I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!

Page 3 of 3 < 1 2 3

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2015 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.