Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
images on Internet site
#390381 02/28/13 02:29 PM
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
J
J. B. Offline OP
connoisseur
OP Offline
connoisseur
J
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
i hope there is someone here who knows how to answer this.

for a few months now, whenever i go to this site:
http://www.blu-ray.com/
all the images (thumbnails) are blank, and nothing i do restores them.
other sites don't have any problem.
this one also does the same thing: http://www.meteomedia.com/weather/caqc0486

i'm using W7-64 along with Opera as a browser.
i've just reinstalled Windows 7 and Opera, and i still have the same problem.

anyone has any tips about this?

Last edited by J. B.; 02/28/13 02:47 PM.
Re: images on Internet site
J. B. #390387 02/28/13 03:34 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 11,451
shareholder in the making
Offline
shareholder in the making
Joined: Sep 2004
Posts: 11,451
Have you tried a different browser?


::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::
Re: images on Internet site
J. B. #390388 02/28/13 03:46 PM
Joined: May 2003
Posts: 18,044
shareholder in the making
Offline
shareholder in the making
Joined: May 2003
Posts: 18,044
Yeah, I think they're doing something funky with the image load. I'd try a different browser.


I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!
Re: images on Internet site
J. B. #390400 02/28/13 07:47 PM
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
J
J. B. Offline OP
connoisseur
OP Offline
connoisseur
J
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
after reinstalling Windows, then i tried internet explorer and chrome; both worked well, showing images and thumbnails.

i then uninstalled completely Opera, reinstalled it and tried the same sites again: it worked too.
the problem seems to have been in config, but i can't see where the setup is wrong.

all's fine now. thanks for the help guys.

(8 hours lost reinstalling Windows and looking for the source of the problem, etc...)

Re: images on Internet site
J. B. #390401 02/28/13 08:12 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 6,955
axiomite
Offline
axiomite
Joined: Oct 2006
Posts: 6,955
Hi J.B. Glad to see it is resolved.

Many browsers allow you to turn off the downloading of all or some pictures as default. You can also change what default action is taken when it hits a specific file type.

I wonder if one of those setting might not have gotten changed.


With great power comes Awesome irresponsibility.
Re: images on Internet site
J. B. #390414 02/28/13 09:27 PM
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
J
J. B. Offline OP
connoisseur
OP Offline
connoisseur
J
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
this problem first happened many months ago.
when it started to happen, it was intermittent; then, one day, it got to be permanent.
sounds like a corrupt program of some sort.

Re: images on Internet site
J. B. #390415 02/28/13 09:31 PM
Joined: Nov 2010
Posts: 901
S
aficionado
Offline
aficionado
S
Joined: Nov 2010
Posts: 901
Try deleting all your browser history.....maybe! I don't know.

Re: images on Internet site
SBrown #390425 02/28/13 10:46 PM
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
J
J. B. Offline OP
connoisseur
OP Offline
connoisseur
J
Joined: Jan 2011
Posts: 1,291
it's ok now, i reinstalled Windows and Opera, and what did the trick is the Opera config that i threw to the waste basket.

i could never identify where in config i did something wrong, but it seemed to be in there, causing this problem.


Moderated by  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,401
Posts432,376
Members15,421
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,690
CV 11,816
MarkSJohnson 11,451
Who's Online Now
0 members (), 246 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4