Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-888-352-9466 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog
Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
Who's Online
1 registered (dakkon), 65 Guests and 7 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13,368 Registered Members
11 Forums
23,137 Topics
409,171 Posts

Most users ever online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17881
pmbuko 16335
SirQuack 13356
CV 11437
MarkSJohnson 11106
Meanwhile On Facebook
Topic Options
Rate This Topic
#390381 - 02/28/13 09:29 AM images on Internet site
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1287
Loc: Quebec, Canada
i hope there is someone here who knows how to answer this.

for a few months now, whenever i go to this site:
http://www.blu-ray.com/
all the images (thumbnails) are blank, and nothing i do restores them.
other sites don't have any problem.
this one also does the same thing: http://www.meteomedia.com/weather/caqc0486

i'm using W7-64 along with Opera as a browser.
i've just reinstalled Windows 7 and Opera, and i still have the same problem.

anyone has any tips about this?


Edited by J. B. (02/28/13 09:47 AM)
_________________________
See: http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390387 - 02/28/13 10:34 AM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
MarkSJohnson Offline
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 11106
Loc: Central NH
Have you tried a different browser?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#390388 - 02/28/13 10:46 AM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
Ken.C Offline
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 17881
Loc: NoVA
Yeah, I think they're doing something funky with the image load. I'd try a different browser.
_________________________
I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!

Top
#390400 - 02/28/13 02:47 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1287
Loc: Quebec, Canada
after reinstalling Windows, then i tried internet explorer and chrome; both worked well, showing images and thumbnails.

i then uninstalled completely Opera, reinstalled it and tried the same sites again: it worked too.
the problem seems to have been in config, but i can't see where the setup is wrong.

all's fine now. thanks for the help guys.

(8 hours lost reinstalling Windows and looking for the source of the problem, etc...)
_________________________
See: http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390401 - 02/28/13 03:12 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
Murph Offline
axiomite

Registered: 10/05/06
Posts: 6920
Loc: PEI, Canada
Hi J.B. Glad to see it is resolved.

Many browsers allow you to turn off the downloading of all or some pictures as default. You can also change what default action is taken when it hits a specific file type.

I wonder if one of those setting might not have gotten changed.
_________________________
With great power comes Awesome irresponsibility.

Top
#390414 - 02/28/13 04:27 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1287
Loc: Quebec, Canada
this problem first happened many months ago.
when it started to happen, it was intermittent; then, one day, it got to be permanent.
sounds like a corrupt program of some sort.
_________________________
See: http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top
#390415 - 02/28/13 04:31 PM Re: images on Internet site [Re: J. B.]
SBrown Offline
aficionado

Registered: 11/16/10
Posts: 813
Loc: Victoria,BC
Try deleting all your browser history.....maybe! I don't know.
_________________________
Beauty is in the eye of the beer holder.

Top
#390425 - 02/28/13 05:46 PM Re: images on Internet site [Re: SBrown]
J. B. Offline
connoisseur

Registered: 01/19/11
Posts: 1287
Loc: Quebec, Canada
it's ok now, i reinstalled Windows and Opera, and what did the trick is the Opera config that i threw to the waste basket.

i could never identify where in config i did something wrong, but it seemed to be in there, causing this problem.
_________________________
See: http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=Gelli
or: Axiom Gallery

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2015 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.