Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 3 of 6 1 2 3 4 5 6
Re: TV on VP160?
sedimin #400482 01/30/14 04:34 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
Tom:

To tell you the truth, I wondered why on the VP160 page that option was there. I took me a while too before the light came on, ha!

TAM

Re: TV on VP160?
exlabdriver #400484 01/30/14 05:03 AM
Joined: Jan 2013
Posts: 279
local
Offline
local
Joined: Jan 2013
Posts: 279
Before my center channel arrived:





After center channel arrived and setup as described in my earlier post:





2 Axiom M80s v3-custom
1 Axiom VP160 v3-custom
2 Axiom QS10HP
2 Cerwin Vega CMX 12's
Pioneer SC-57
Re: TV on VP160?
sedimin #400485 01/30/14 07:16 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
Mad:

Nice. That beast makes your TV appear like it shrunk, ha!

My present Sony stand is a low, wide one like yours. Since I hate visible wires in my system, I use this type of 'wire loom' to clean up the appearance behind my stuff - at least where it can been seen.

I get mine at Canadian Tire but this is a good example:

http://www.cableorganizer.com/hosa/

TAM

Re: TV on VP160?
exlabdriver #400487 01/30/14 12:26 PM
Joined: Jan 2013
Posts: 279
local
Offline
local
Joined: Jan 2013
Posts: 279
oooh, I like that idea smile Thanks.

I'm pretty ocd about normally too, but I know soon I'm going to be getting a whole new slew of equipment in that stand, so I kind of just said F it for now. I'll make it all pretty and proper at that point. And I think I'll look into your suggestion as well.

Yeah, that thing is a beast. When it arrived, I was just like, "damn! this shelving unit won't do!" and went to futureshop at 8pm and bought the new stand on a total impulse buy. lol


2 Axiom M80s v3-custom
1 Axiom VP160 v3-custom
2 Axiom QS10HP
2 Cerwin Vega CMX 12's
Pioneer SC-57
Re: TV on VP160?
sedimin #400498 01/30/14 05:50 PM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
It's interesting ref the wire loom. I've been using this product since I first saw it in my car's engine compartment about 25 years ago when they first started using it in that application. At that time only black was available but now it comes in several colours.

My TV has 1 visible 'fat cable' that contains the power cord, a couple of HDMI cables & a grounding wire all in 1 clean package. Judging from the many pics I see of other people's systems, not many use it...

TAM

Re: TV on VP160?
sedimin #400554 02/01/14 08:04 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
Mad:

FS is clearing out some nice TV stands so today I bought this one:

http://www.futureshop.ca/en-ca/product/z...449df92ede6en02

I was amazed on how much classier & nicer it looks in the store vs on their web page - even the missus was impressed. At $140 (supposedly $300 off both at FS & BB), they are giving them away.

So no shimming now but some assembly required, ha!...

TAM

Re: TV on VP160?
sedimin #400560 02/02/14 12:15 AM
Joined: Jul 2009
Posts: 2,281
connoisseur
Offline
connoisseur
Joined: Jul 2009
Posts: 2,281
Upgraditis is friggin brutal. grin Be sure to post a pic after you have it set up and no beer drinkin till after .


DOG is GOD spelled backwards.
What others think of me is none of my business.
M80 V3 MY GLOSS Cherry
Re: TV on VP160?
sedimin #400561 02/02/14 01:42 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
The 'Some Assembly Required' went OK but there were a few expletives thrown about as expected. Seems like a nice & very sturdy unit. The tempered smoked black glass shelves can hold up to 65 lbs so the 160 should not be a problem for the top shelf.

My 160 doesn't arrive until Tuesday, but I won't be able to get at it until Thursday or so. I think that there will be some trial & error to get the adjustable TV Mount at the right height to clear the 160 as I want it to be as low as possible.

Anyway, I dread having to disassemble the old system & fitting it into the new stand...

TAM

Re: TV on VP160?
exlabdriver #400573 02/02/14 11:38 PM
Joined: Jan 2013
Posts: 279
local
Offline
local
Joined: Jan 2013
Posts: 279
very nice stand! I was interested in that exact one actually, but the price was much higher when I was looking at it. That's a great deal that you picked that up for.

I like it smile


2 Axiom M80s v3-custom
1 Axiom VP160 v3-custom
2 Axiom QS10HP
2 Cerwin Vega CMX 12's
Pioneer SC-57
Re: TV on VP160?
sedimin #400653 02/04/14 08:42 PM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
According to my neighbour, my 160 arrived this morning and is safely inside. They had a package on the same UPS truck so it worked out well.

Unfortunately I'm in Victoria till tomorrow helping my daughter do some remodeling while her hubby is on his way to 'The Gulf' aboard one our warships for 8 months...

TAM

Page 3 of 6 1 2 3 4 5 6

Moderated by  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,426
Posts432,866
Members15,427
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,693
CV 11,825
MarkSJohnson 11,451
Who's Online Now
1 members (Rebulx), 116 guests, and 4 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4