You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Technical Questions » EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise

Page 4 of 4 < 1 2 3 4
Topic Options
Rate This Topic
#405863 - 06/28/14 01:50 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
michael_d Offline
connoisseur

Registered: 07/23/04
Posts: 4195
Loc: Up yonder
12x18x9
_________________________


Top
#405869 - 06/28/14 05:05 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
JBG Offline
devotee

Registered: 06/14/02
Posts: 485
That's good news, I have a 12.5W x 21.5L x 7.5H room and have space for only 1 box sub, so ordered the ep500 v4 and fedex tracking says eta Wednesday, it's replacing my ksw-15

Top
#405895 - 07/01/14 08:03 AM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
JBG Offline
devotee

Registered: 06/14/02
Posts: 485

Top
#406183 - 07/15/14 04:26 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
Rockpool Offline
newbie

Registered: 07/15/14
Posts: 1
My EP600v v2 made a "click-click" sound if I left it on for a few days. It would start "thumping".

recently it started blowing F3/4 in the rectifier board in the psu - currently awaiting feedback whether the parts are available to resurrect it... :-(

Top
#406408 - 08/01/14 03:52 AM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
klarakos Offline
newbie

Registered: 08/01/14
Posts: 3
I know what you're referring to Dak, I have several for removing valve stem packing. This is simple, just time consuming.

Where is this notation for the no-weekend support? The 866 number doesn't have a message saying that. It rings, you get the message to hold, then the second message saying to leave a number. Nothing has changed on that front.
_________________________
daily deals

Top
#406628 - 08/17/14 12:08 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
michael_d Offline
connoisseur

Registered: 07/23/04
Posts: 4195
Loc: Up yonder
The replacement amp arrived last week. Both subs are thumping along just fine now. No weird noises.

I like these new ep500s. The LFE hits you, verse a push. It is a very different type of LFE over the V2's they replaced.
_________________________


Top
#406630 - 08/17/14 01:03 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 6052
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
Originally Posted By: michael_d
I like these new ep500s. The LFE hits you, verse a push. It is a very different type of LFE over the V2's they replaced.

Didn't read this. Nope. La la la la !!!

(added an EP500 v<not 4> last year)


Edited by bridgman (08/17/14 01:06 PM)
_________________________
M60ti/VP180/QS8, SVS PC-Plus 20-39, EP500
M5HP, Sierra-1, M40ti
M2ti, M3v4, VP100

Top
#406920 - 08/31/14 12:13 PM Re: EP500 V4 - amp is making a "click-click" noise [Re: michael_d]
michael_d Offline
connoisseur

Registered: 07/23/04
Posts: 4195
Loc: Up yonder
A second amp showed up last week. That was a surprise.

I'm really digging these new subs. I guess I'm just a "sealed sub" kind of guy. I will have to admit that one seamed to be a bit lacking, but with two firing in my room, LFE is killer. Now I'm wondering if I can fit an 800 in this room... LOL
_________________________


Top
Page 4 of 4 < 1 2 3 4

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,224 Registered Members
15 Forums
23,993 Topics
424,056 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13567
CV 11677
MarkSJohnson 11437
1 registered (CV)
48 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup