You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Hearing Things » New Axiom Forum formatting issues

Topic Options
Rate This Topic
#421838 - 12/31/16 09:08 AM New Axiom Forum formatting issues
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13572
Loc: Iowa
For those of you that have some formatting issue, try hard refreshing your browser.

Chrome:
Hold down Ctrl and click the Reload button.
Or, Hold down Ctrl and press F5.

Firefox:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold down Ctrl and Shift and then press R.

Internet Explorer:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold the Ctrl key and click the Refresh button.

Mac:
Hold down the Shift and click the Reload button.
Or, hold down Cmd and Shift and then press R
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#421916 - 01/02/17 09:20 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
a401classic Offline
connoisseur

Registered: 11/29/06
Posts: 1328
Loc: Alpharetta, GA
I've done the <shift> Reload and <cmd><shift> R and the page still looks like this... what's it supposed to look like?
_________________________
Scott

My HT

Top
#421917 - 01/02/17 09:44 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13572
Loc: Iowa
Can't help you on a Mac, which appears your describing. Scott one of the Axiom mods mentioned the above list to clear the "cache" for the page your on.

Basically you just need to clear you browser cache. I was thinking you could to Alt key and then from the Edit menu at the top there is a clear browser cache. Or CMD R is what I found from a google search, not sure about the "shift" Scott mentioned.
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#421921 - 01/02/17 11:38 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
a401classic Offline
connoisseur

Registered: 11/29/06
Posts: 1328
Loc: Alpharetta, GA
Sorry, All. Didn't mean to double post this. I swear I had posted this in the Water Cooler section, but then it didn't show up, so I posted again.
Scott
_________________________
Scott

My HT

Top
#421923 - 01/02/17 11:42 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13572
Loc: Iowa
so are you good then, does the site look normal?
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#422725 - 01/23/17 12:59 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
brendo Offline
devotee

Registered: 10/14/14
Posts: 374
Loc: West coast Canada
I was blocked from the site since the change. All same info changed my password and nothing. Kept trying to sign in and rejected.
Suddenly today it works???
Anyone else being sent to the unregistered forum page after sign in???

Top
#422726 - 01/23/17 07:47 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: a401classic]
cb919 Offline
connoisseur

Registered: 02/17/09
Posts: 1166
Loc: Ottawa, Canada
a401 - I had the same issue, my view looked same as yours even with the hard refresh, but only when logged in. I accidentally fixed it by simply changing my view mode when logged in. I went from threaded to flat or something like that and then the formatting came out fine. Then I switched back to my original view settings and formatting is still good now. Hope that helps.

brendo - no issues like you've been having for me, just the formatting issue until I resolved


Edited by cb919 (01/23/17 07:48 AM)
_________________________
Dan
On-Wall M5HP LCR, QS8 & EP500 in 7.1

Top
#422742 - 01/24/17 12:43 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
brwsaw Offline
connoisseur

Registered: 10/12/12
Posts: 1787
Loc: Canada
Still an issue on Android.
Offline the site looks amazing.
Online the site works but the top of the page is ugly. Once you scroll down its a non issue. Still not the same as offline but...
_________________________
Sitting pretty.M80's still providing.4 paradigm subs, 12,10's & an 8.Still changing shit around.Lol.

Top
#422745 - 01/24/17 12:48 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
brwsaw Offline
connoisseur

Registered: 10/12/12
Posts: 1787
Loc: Canada
Then change it back
Lol
Still good.
Yay....
_________________________
Sitting pretty.M80's still providing.4 paradigm subs, 12,10's & an 8.Still changing shit around.Lol.

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,255 Registered Members
16 Forums
24,041 Topics
424,566 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13572
CV 11677
MarkSJohnson 11444
0 registered ()
198 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup