Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
New Axiom Forum formatting issues
#421839 12/31/16 02:08 PM
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
shareholder in the making
OP Offline
shareholder in the making
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
For those of you that have some formatting issue, try hard refreshing your browser.

Chrome:
Hold down Ctrl and click the Reload button.
Or, Hold down Ctrl and press F5.

Firefox:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold down Ctrl and Shift and then press R.

Internet Explorer:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold the Ctrl key and click the Refresh button.

Mac:
Hold down the Shift and click the Reload button.
Or, hold down Cmd and Shift and then press R


M80s VP180 4xM22ow 4xM3ic EP600 2xEP350
AnthemAVM60 Outlaw7700 EmoA500 Epson5040UB SonyUBPX800


Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421843 12/31/16 07:04 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 4,274
Likes: 3
M
connoisseur
Offline
connoisseur
M
Joined: Jul 2004
Posts: 4,274
Likes: 3
That worked for me with Chrome. I had no idea such a thing as hard refresh existed, thanks!

Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421918 01/02/17 03:54 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
connoisseur
Offline
connoisseur
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
I did the <shift> reload and <cmd><shift>R in both Chrome and Firefox and this is what it looks like. Is this what it's supposed to look like?


Scott

My HT
Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421919 01/02/17 04:21 PM
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
shareholder in the making
OP Offline
shareholder in the making
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
just try CTRL and then the F5 key, I use Chrome and that fixed it for me. Mine looked like yours as well before that.. CMD is for Mac

so just try holding down CTRL and then F5 key for chrome, firefox, or IE


M80s VP180 4xM22ow 4xM3ic EP600 2xEP350
AnthemAVM60 Outlaw7700 EmoA500 Epson5040UB SonyUBPX800


Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421920 01/02/17 04:34 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
connoisseur
Offline
connoisseur
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
Hi Randy,

I'm on a Mac so <ctrl> F5 does nothing for me, but I think I figured it out... If I log out, I get a much better looking format. So I compared the source code between the dark background and the logged out, default version and the thing that stands out is the Stylesheet setting. If I change the Stylesheet to Axiom-Light, it looks much cleaner, but I prefer the black background since I usually view at night...


Scott

My HT
Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421924 01/02/17 04:44 PM
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
shareholder in the making
OP Offline
shareholder in the making
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
but at the top you are not supposed to see those links listed that way, that is what mine looked like on Windows/Chrome before I tried the Ctrl F5 for hard cache refresh.

If your still seeing it listed like that in the upper left I think you still might have issues.


M80s VP180 4xM22ow 4xM3ic EP600 2xEP350
AnthemAVM60 Outlaw7700 EmoA500 Epson5040UB SonyUBPX800


Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421925 01/02/17 04:56 PM
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
connoisseur
Offline
connoisseur
Joined: Nov 2006
Posts: 1,333
This is what it looks like now after just changing the Stylesheet setting - and there is no option for "dark" any more frown


Scott

My HT
Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #421926 01/02/17 05:21 PM
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
shareholder in the making
OP Offline
shareholder in the making
Joined: Jan 2004
Posts: 13,693
Likes: 1
Yep Scott, looks like you got it figured out. smile I hope some of the custom settings come back, I don't like the white background and miss my blue. I can't get the Trade Up site to work.


M80s VP180 4xM22ow 4xM3ic EP600 2xEP350
AnthemAVM60 Outlaw7700 EmoA500 Epson5040UB SonyUBPX800


Re: New Axiom Forum formatting issues
SirQuack #422042 01/06/17 03:01 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 8,488
T
axiomite
Offline
axiomite
T
Joined: Jun 2003
Posts: 8,488
I'm with Scott on this. The dark stylesheet is clunky wrt the new format. Cntl-Refresh on Chrome for Windows did not fix the issue.


bibere usque ad hilaritatem

Moderated by  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,426
Posts432,882
Members15,427
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,693
CV 11,825
MarkSJohnson 11,451
Who's Online Now
2 members (Mojo, Kevin1), 106 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4