Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Analogue 3.5mm auto as default?
#422691 01/22/17 05:05 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 67
F
old hand
OP Offline
old hand
F
Joined: Jan 2008
Posts: 67
I have my air attach to my android tv via 3.5mm. Works perfect for my living room.
My only question is can I have the 3.5mm as primary? I want the analogue stay on permanently. If I have music playing thru it via airplay, and detect input from my tv, turn off airplay. So I don't have to turn the analogue jack back on after air play every time!!!


An amateur built the Ark.
Some professionals built the Titanic.
But Noah took a little advice.
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #422698 01/22/17 04:30 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 1,375
Likes: 3
Ian Offline
President
connoisseur
Offline
President
connoisseur
Joined: Mar 2001
Posts: 1,375
Likes: 3
Hi Frostiex,

With the update later this week you will be able to go to your TV just by selecting Analogue In; there will be no need to stop the AirPlay stream first. You will also be able to store Analogue In to default to On at boot.


Ian Colquhoun
President & Chief Engineer
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
Ian #422707 01/22/17 08:33 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 67
F
old hand
OP Offline
old hand
F
Joined: Jan 2008
Posts: 67
Sooooo glad it can! Thanks soooo much!


An amateur built the Ark.
Some professionals built the Titanic.
But Noah took a little advice.
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #422863 01/29/17 06:46 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 67
F
old hand
OP Offline
old hand
F
Joined: Jan 2008
Posts: 67
Any news as to when that firmware will come out?


An amateur built the Ark.
Some professionals built the Titanic.
But Noah took a little advice.
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #422942 01/30/17 01:34 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 1,375
Likes: 3
Ian Offline
President
connoisseur
Offline
President
connoisseur
Joined: Mar 2001
Posts: 1,375
Likes: 3
We are trying for tomorrow.


Ian Colquhoun
President & Chief Engineer
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #422947 01/30/17 05:16 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 759
Likes: 1
aficionado
Offline
aficionado
Joined: Apr 2005
Posts: 759
Likes: 1
I can appreciate taking the time to get it right. Firmware can brick a device very easily.


2xAA
M80/VP150/VP160/QS8
4xM3/M22OW/M2OW/VP150OW/4xM3IC/4xM3OW
EP500/800/HSU VTF3/SVS PB2k/SB2k/SB-12
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #422989 02/01/17 12:37 AM
Joined: Jan 2008
Posts: 67
F
old hand
OP Offline
old hand
F
Joined: Jan 2008
Posts: 67
Thank you smile


An amateur built the Ark.
Some professionals built the Titanic.
But Noah took a little advice.
Re: Analogue 3.5mm auto as default?
frostiex #423064 02/03/17 06:13 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 67
F
old hand
OP Offline
old hand
F
Joined: Jan 2008
Posts: 67
maybe I am not getting it right?
it seems the analogue still turns off after I user airplay?
and It just seems the analogue doesn't stick?


An amateur built the Ark.
Some professionals built the Titanic.
But Noah took a little advice.

Moderated by  Andrew, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,398
Posts432,339
Members15,419
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,690
CV 11,815
MarkSJohnson 11,451
Who's Online Now
1 members (nagarajbr), 253 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4