Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Slow AA Launch
#429226 04/01/18 06:29 PM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
OP Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
For the past several days, the AA control software is taking forever to launch on my Win 10 machine. It seems to take over a minute to fully launch with the initial black screen having nothing showing, then dim graphics & finally all of the graphics slowly come into view. Sometimes the rotating circle will show. This is in contrast to the few seconds it used to take previously.

I wonder if it was one of Win 10's infamous updates that has adversely affected it.

Anyone else having similar problems?

TAM

Re: Slow AA Launch
exlabdriver #429233 04/02/18 05:49 PM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
OP Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
Wouldn't you know it - it launched normally this morning but I'll keep an eye on it.

Computers, grrrrr...

TAM

Re: Slow AA Launch
exlabdriver #429451 05/13/18 01:55 AM
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
E
connoisseur
OP Offline
connoisseur
E
Joined: Sep 2011
Posts: 1,767
Continues to sometimes launches normally, other times it takes over a minute to populate the screen with all of the required graphics.

Weird - Win 10?

TAM


Moderated by  Andrew, Debbie, Ian, Jc 

Link Copied to Clipboard

Need Help Graphic

Forum Statistics
Forums16
Topics24,356
Posts431,498
Members15,414
Most Online2,082
Jan 22nd, 2020
Top Posters
Ken.C 18,044
pmbuko 16,437
SirQuack 13,680
CV 11,789
MarkSJohnson 11,445
Who's Online Now
1 members (Kodiak), 200 guests, and 3 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4