Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Sneak Peek into Axiom’s Current Research and Development

Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
Who's Online
2 registered (michael_d, MarkSJohnson), 47 Guests and 10 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13359 Members
11 Forums
23077 Topics
408033 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17843
pmbuko 16319
SirQuack 13356
CV 11388
MarkSJohnson 11061
Meanwhile On Facebook

⚠ Only 5 days left in our Computer Speaker Presale! http://www.axiomaudio.com/c...

(y) Love this review a customer sent us recently: "Bottom line, these speakers...

❔ The new M1 High Powered Computer Speaker uses Axiom's latest full one-inch twe...

High Powered Computer Speaker - Preorder Sale!

Topic Options
Rate This Topic
#396167 - 08/17/13 02:13 PM clicking sound in EP600
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
Well, last night while watching some Direct TV down in the Plex last night, my son and I start hearing some clicking/ticking sounds coming from the left side of the room.

At first I thought it was something coming from the left surround. However, it did it on other channels as well. The first time I walked over to figure out what it was the sound stopped. I was confused...

After a bit it started again, and as I approached the 600, and listened back by the amp side, I could tell it was something in the amp ticking.

I turned off the power and unplugged the AC for a few minutes, and when I plugged it back in and turned it on, it started clicking again. As far as I can tell I'm still getting some bass from the sub and as I turn up the gain I get increased volume.

I can call Axiom, just thought I would see what you guys think; fuse? something else?

Thanks..
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396180 - 08/17/13 10:24 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
nickbuol Offline
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4674
Loc: Marion, IA
I don't believe that your subwoofer exists any more since we still don't see new photos of the new PorterPlex.

Oh, and I have no ideas about your problem. Sorry.
_________________________
http://ht.buol.us
2-M60s, VP180, VP150, 4-QS8s, 4-M3s, SVS 20-39PCi, DIY Sub, 8-Shakers, JVC RS45

Top
#396184 - 08/17/13 11:05 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
wink
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396204 - 08/18/13 10:01 AM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
MarkSJohnson Online   content
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 11061
Loc: Central NH
New spirits with bad joints?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#396219 - 08/18/13 07:06 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
I new we shouldn't have started watching Ghost Adventures and Dead Files on SciFi, and communicating with a ghost box. smile It is basically the clicking sound you hear when first turning on the 600 amp, it just keeps doing it.. I do have a different amp than the current 600v3 has in it.
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.