Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Sneak Peek into Axiom’s Current Research and Development

Axiom’s Newest Speaker: The In-Ceiling M3

Outdoor Speaker Placement

Wall'O'Fame
Experimental Atmos
Greetings fellow Axiom owners...
Who's Online
1 registered (exlabdriver), 37 Guests and 4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13317 Members
11 Forums
22877 Topics
404368 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17775
pmbuko 16274
SirQuack 13333
CV 11202
MarkSJohnson 10886
Meanwhile On Facebook

So much going on in this month's newsletter - new product announcements, a new v...

Love this comment from Doug T! "The M22 bookshelf speakers sound so clean and a...

󾓶 Andrew has spoken! Big update on the AxiomPlay Wireless Platform on the Axiom...

A New Look For Our Amps and Pre-amps? Adding yet another level of customization...

Page 135 of 139 < 1 2 ... 133 134 135 136 137 138 139 >
Topic Options
Rate This Topic
#406297 - 07/22/14 11:43 AM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5851
Loc: Some random location
Any one else have any problem logging into the forums here using Windows 8.1?

I couldn't do it yesterday. Haven't started trying different things yet. It would keep taking me back to the Log in screen, without displaying any sort of message first. If I entered an incorrect password, I'd get the message for that. If I entered a correct password, the screen would flash then right back to the login screen.

Top
#406298 - 07/22/14 11:55 AM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 5408
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
I've had this problem for years with a variety of Windows systems, presumably IE related but experienced on Win7 as well. Basically same symptoms -- every time I select a thread (possibly a forum too) I get logged out.

In my case my work focus shifted from Windows to Linux so the problem kinda took care of itself (everything works fine on my Linux systems with Mozilla). Are you using IE or something different on Win 8.1 ? Wondering if we should try another browser on Windows to localize the problem.

Top
#406301 - 07/22/14 03:47 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
Socketman Offline
connoisseur

Registered: 07/12/09
Posts: 1189
Loc: Whitehorse YT
I was having a similar problem to Bridgman, I would log in and then go into a thread and be logged out then I would have to log in a gain. I messed with the privacy settings to allow all cookies. MMMMMMMMM cookies smile
_________________________
DOG is GOD spelled backwards.
I blame my terseness on my keyboard. smile

Top
#406302 - 07/22/14 04:28 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 5408
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
OK, I added axiomaudio.com to my trusted site list and now the login seems to hold. Posting from Windows for the first time in... well, a long time.

I had to turn off the "require https on all sites in this zone" option (IE wouldn't add http://www.axiomaudio.com otherwise) which I didn't like, but IE did let me turn the option back on again and I could still access the Axiom site via http... which makes no sense.

Just in case I removed axiomaudio.com from the trusted sites list and went back to my Linux boxes.


Edited by bridgman (07/22/14 04:45 PM)

Top
#406307 - 07/23/14 04:35 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5851
Loc: Some random location



CAT ELEVATOR

Top
#406318 - 07/24/14 09:33 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
oakvillematt Offline
veteran

Registered: 05/06/14
Posts: 183
Loc: Oakville, Canada
saw this real cool sig on a game. Reminded me of you

=^.^=

Top
#406388 - 07/29/14 02:26 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5851
Loc: Some random location



My weekend project. Central air broke and can't be fixed. Installed window air and installed a dedicated 110 volt circuit for it.

Top
#406390 - 07/29/14 09:44 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
brwsaw Offline
connoisseur

Registered: 10/12/12
Posts: 1033
I miss my AC.
2 houses,naturally we gotta live in the poorly insulated one without the central air.
_________________________
Doh!

Top
#406416 - 08/01/14 05:16 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5851
Loc: Some random location

Top
#406448 - 08/05/14 04:41 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 5408
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
That .gif definitely deserves a comment, but it's so strange I don't know what comment to make.


Edited by bridgman (08/05/14 04:41 PM)

Top
Page 135 of 139 < 1 2 ... 133 134 135 136 137 138 139 >



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.