Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Speaker Placement: Unusual Room Layouts and Elevating Speakers

Positioning Floorstanding Speakers

Our Newest Flagship Model: The M100

Wall'O'Fame
Greetings fellow Axiom owners...
HG Rosewoods Part 3
Who's Online
1 registered (JohnK), 80 Guests and 7 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13294 Members
11 Forums
22822 Topics
403165 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17739
pmbuko 16257
SirQuack 13318
CV 11136
MarkSJohnson 10829
Meanwhile On Facebook

Hope everyone's got their summer favourite playlists cued up for the weekend! W...

(y) Love this customer review of the M2s! "the first time listening to my new a...

These LFR1100 speakers in custom Eggshell White are on their way to Taiwan (yes,...

Friday the 13th . . . oooooh! Who's your favorite Slasher flick character?

Topic Options
Rate This Topic
#396167 - 08/17/13 02:13 PM clicking sound in EP600
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13318
Loc: Iowa
Well, last night while watching some Direct TV down in the Plex last night, my son and I start hearing some clicking/ticking sounds coming from the left side of the room.

At first I thought it was something coming from the left surround. However, it did it on other channels as well. The first time I walked over to figure out what it was the sound stopped. I was confused...

After a bit it started again, and as I approached the 600, and listened back by the amp side, I could tell it was something in the amp ticking.

I turned off the power and unplugged the AC for a few minutes, and when I plugged it back in and turned it on, it started clicking again. As far as I can tell I'm still getting some bass from the sub and as I turn up the gain I get increased volume.

I can call Axiom, just thought I would see what you guys think; fuse? something else?

Thanks..
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396180 - 08/17/13 10:24 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
nickbuol Offline
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4414
Loc: Marion, IA
I don't believe that your subwoofer exists any more since we still don't see new photos of the new PorterPlex.

Oh, and I have no ideas about your problem. Sorry.
_________________________
http://ht.buol.us
M60s, VP180, VP150, QS8s, SVS 20-39PCi, HTPC, JVC RS45, Onkyo TX-NR709, Shakers

Top
#396184 - 08/17/13 11:05 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13318
Loc: Iowa
wink
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396204 - 08/18/13 10:01 AM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
MarkSJohnson Offline
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 10829
Loc: Central NH
New spirits with bad joints?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#396219 - 08/18/13 07:06 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13318
Loc: Iowa
I new we shouldn't have started watching Ghost Adventures and Dead Files on SciFi, and communicating with a ghost box. smile It is basically the clicking sound you hear when first turning on the 600 amp, it just keeps doing it.. I do have a different amp than the current 600v3 has in it.
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.