Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Outdoor Speaker Placement

Speaker Placement: Unusual Room Layouts and Elevating Speakers

Positioning Floorstanding Speakers

Wall'O'Fame
Greetings fellow Axiom owners...
HG Rosewoods Part 3
Who's Online
3 registered (exlabdriver, MarkSJohnson, Murph), 135 Guests and 4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13295 Members
11 Forums
22826 Topics
403269 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17741
pmbuko 16259
SirQuack 13318
CV 11146
MarkSJohnson 10832
Meanwhile On Facebook

A very fond farewell party last night . . . we miss you Noreen!

Hope everyone's got their summer favourite playlists cued up for the weekend! W...

(y) Love this customer review of the M2s! "the first time listening to my new a...

These LFR1100 speakers in custom Eggshell White are on their way to Taiwan (yes,...

Page 135 of 135 < 1 2 ... 133 134 135
Topic Options
Rate This Topic
#406297 - 07/22/14 11:43 AM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5801
Loc: Some random location
Any one else have any problem logging into the forums here using Windows 8.1?

I couldn't do it yesterday. Haven't started trying different things yet. It would keep taking me back to the Log in screen, without displaying any sort of message first. If I entered an incorrect password, I'd get the message for that. If I entered a correct password, the screen would flash then right back to the login screen.

Top
#406298 - 07/22/14 11:55 AM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 5279
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
I've had this problem for years with a variety of Windows systems, presumably IE related but experienced on Win7 as well. Basically same symptoms -- every time I select a thread (possibly a forum too) I get logged out.

In my case my work focus shifted from Windows to Linux so the problem kinda took care of itself (everything works fine on my Linux systems with Mozilla). Are you using IE or something different on Win 8.1 ? Wondering if we should try another browser on Windows to localize the problem.

Top
#406301 - 07/22/14 03:47 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
Socketman Offline
connoisseur

Registered: 07/12/09
Posts: 1163
Loc: Whitehorse YT
I was having a similar problem to Bridgman, I would log in and then go into a thread and be logged out then I would have to log in a gain. I messed with the privacy settings to allow all cookies. MMMMMMMMM cookies smile
_________________________
DOG is GOD spelled backwards.
I blame my terseness on my keyboard. smile

Top
#406302 - 07/22/14 04:28 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
bridgman Offline
axiomite

Registered: 08/25/04
Posts: 5279
Loc: Bowmanville, Ontario, Canada
OK, I added axiomaudio.com to my trusted site list and now the login seems to hold. Posting from Windows for the first time in... well, a long time.

I had to turn off the "require https on all sites in this zone" option (IE wouldn't add http://www.axiomaudio.com otherwise) which I didn't like, but IE did let me turn the option back on again and I could still access the Axiom site via http... which makes no sense.

Just in case I removed axiomaudio.com from the trusted sites list and went back to my Linux boxes.


Edited by bridgman (07/22/14 04:45 PM)

Top
#406307 - 07/23/14 04:35 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5801
Loc: Some random location



CAT ELEVATOR

Top
#406318 - 07/24/14 09:33 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
oakvillematt Offline
veteran

Registered: 05/06/14
Posts: 159
Loc: Oakville, Canada
saw this real cool sig on a game. Reminded me of you

=^.^=

Top
#406388 - 07/29/14 02:26 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5801
Loc: Some random location



My weekend project. Central air broke and can't be fixed. Installed window air and installed a dedicated 110 volt circuit for it.

Top
#406390 - 07/29/14 09:44 PM Re: CatBrat [Re: CatBrat]
brwsaw Offline
aficionado

Registered: 10/12/12
Posts: 976
I miss my AC.
2 houses,naturally we gotta live in the poorly insulated one without the central air.
_________________________
Bringing up my average 1 hour at a time

Top
Page 135 of 135 < 1 2 ... 133 134 135



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.