Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Sneak Peek into Axiom’s Current Research and Development

Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
Who's Online
0 registered (), 52 Guests and 8 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13360 Members
11 Forums
23078 Topics
408058 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17843
pmbuko 16319
SirQuack 13356
CV 11388
MarkSJohnson 11061
Meanwhile On Facebook

(y) That countdown timer is finally off their site! Great to see high-quality s...

⚠ Only 5 days left in our Computer Speaker Presale! http://www.axiomaudio.com/c...

(y) Love this review a customer sent us recently: "Bottom line, these speakers...

❔ The new M1 High Powered Computer Speaker uses Axiom's latest full one-inch twe...

Topic Options
Rate This Topic
#350732 - 06/22/11 01:46 AM Remote programming for those w/ TV 'widgets'
oldskoolboarder Offline
connoisseur

Registered: 05/25/03
Posts: 2181
Loc: Menlo Park, CA
I'm wondering if anyone's run into this dilemma.

I'm using my Harmony 688 after many years, still love it. When watching TV, I use all the buttons for Tivo functions.

Now that I've got a Panasonic w/ Viera Connect (same as Viera Cast) there are some features like Netflix, MLB, Facebook (gasp), Bloomberg, etc that are useful so I don't have to pull out my Mac or iPad. It uses the direction control on the remote.

I can create a new activity just for the Connect, since that's the only way I can see getting use out of the direction buttons.

What have you guys done?

Top
#350746 - 06/22/11 07:53 AM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: oldskoolboarder]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 5988
Loc: Milky Way Galaxy
My internet connection menu runs too slow and inconsistent for me to setup activities on my remote for it.

Top
#350782 - 06/22/11 02:31 PM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: CatBrat]
oldskoolboarder Offline
connoisseur

Registered: 05/25/03
Posts: 2181
Loc: Menlo Park, CA
I brainstormed w/ my coworker.

I think I'll create an activity just for this. And because I can use HDMI out on my TV, I'll run that back to the receiver (I fortunately ran 2x HDMI to my display) for the audio.

Top
#350784 - 06/22/11 02:44 PM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: oldskoolboarder]
Ken.C Offline
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 17843
Loc: NoVA
I don't know anything about Viera Connect, but from the sound of it, that's what I'd do.
_________________________
I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.