Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-888-352-9466 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
AxiomAudio Blog

Insider’s Sneak Peek: AxiomAeris

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Who's Online
4 registered (exlabdriver, MarkSJohnson, newf, nickbuol), 67 Guests and 7 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13,380 Registered Members
11 Forums
23,218 Topics
411,200 Posts

Most users ever online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17932
pmbuko 16357
SirQuack 13357
CV 11473
MarkSJohnson 11200
Meanwhile On Facebook
Topic Options
Rate This Topic
#350732 - 06/22/11 01:46 AM Remote programming for those w/ TV 'widgets'
oldskoolboarder Offline
connoisseur

Registered: 05/25/03
Posts: 2181
Loc: Menlo Park, CA
I'm wondering if anyone's run into this dilemma.

I'm using my Harmony 688 after many years, still love it. When watching TV, I use all the buttons for Tivo functions.

Now that I've got a Panasonic w/ Viera Connect (same as Viera Cast) there are some features like Netflix, MLB, Facebook (gasp), Bloomberg, etc that are useful so I don't have to pull out my Mac or iPad. It uses the direction control on the remote.

I can create a new activity just for the Connect, since that's the only way I can see getting use out of the direction buttons.

What have you guys done?

Top
#350746 - 06/22/11 07:53 AM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: oldskoolboarder]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 6015
Loc: Milky Way Galaxy
My internet connection menu runs too slow and inconsistent for me to setup activities on my remote for it.

Top
#350782 - 06/22/11 02:31 PM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: CatBrat]
oldskoolboarder Offline
connoisseur

Registered: 05/25/03
Posts: 2181
Loc: Menlo Park, CA
I brainstormed w/ my coworker.

I think I'll create an activity just for this. And because I can use HDMI out on my TV, I'll run that back to the receiver (I fortunately ran 2x HDMI to my display) for the audio.

Top
#350784 - 06/22/11 02:44 PM Re: Remote programming for those w/ TV 'widgets' [Re: oldskoolboarder]
Ken.C Offline
shareholder in the making

Registered: 05/03/03
Posts: 17932
Loc: NoVA
I don't know anything about Viera Connect, but from the sound of it, that's what I'd do.
_________________________
I am the Doctor, and THIS... is my SPOON!

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2015 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.