You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Technical Questions » HSU VTF3-MKII not working properly

Topic Options
Rate This Topic
#352848 - 08/07/11 11:52 PM HSU VTF3-MKII not working properly
bray Offline
connoisseur

Registered: 06/10/04
Posts: 1805
Loc: Colorado
I thought it may be that the LFE channel was out on my receiver, but after trying the sub on another receiver, I see that the sub is the problem.
Hooked up, it just gets a very faint bass signal. When I turn it up on the sub and the receiver I get a little more sound and a "pop" of bass on occasion.
Any ideas?
I shot an email to hsu tech support hoping they can help.
_________________________
LIFE IS SHORT.
DON'T BE A DICK.

Top
#352849 - 08/08/11 12:37 AM Re: HSU VTF3-MKII not working properly [Re: bray]
JohnK Offline
shareholder in the making

Registered: 05/11/02
Posts: 10634
Brady, the problem is apparently in the sub amp, and the only suggestion I'll offer is to connect with speaker wire to the speaker level inputs to see if the problem is in the line level input.
_________________________
-----------------------------------

Enjoy the music, not the equipment.



Top
#352859 - 08/08/11 01:10 PM Re: HSU VTF3-MKII not working properly [Re: JohnK]
bray Offline
connoisseur

Registered: 06/10/04
Posts: 1805
Loc: Colorado
Just talked to Pete at HSU. The problem does indeed look like the amp.(tyvm John)
On a side note. I AM SO IMPRESSED with HSU customer service.
Pete gave me detailed instructions on everything I need to do to get this sub back to life and did it all very pleasantly at that.
Kinda reminds me of the times I've talked to Axiom customer service.
_________________________
LIFE IS SHORT.
DON'T BE A DICK.

Top
#352869 - 08/09/11 08:34 AM Re: HSU VTF3-MKII not working properly [Re: bray]
St_PatGuy Offline
axiomite

Registered: 03/07/05
Posts: 7463
Loc: Glendale, Arizona
That is good to hear. My Hsu VTF3-MKII has been going strong for 5+ years now.
_________________________
***********
"Nothin' up my sleeve. . ." --Bullwinkle J. Moose

Top
#352901 - 08/10/11 12:26 AM Re: HSU VTF3-MKII not working properly [Re: St_PatGuy]
jakewash Offline
shareholder in the making

Registered: 12/26/03
Posts: 10415
Loc: Calgary, Alberta
This is one of the few times I have heard of a HSU sub having problems, good to know their CS is as good as Axiom's.
_________________________
Jason
-----------------
TTTHHHPPPPPTTTT!

My HT

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,272 Registered Members
16 Forums
24,080 Topics
425,178 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13579
CV 11702
MarkSJohnson 11444
2 registered (spiroh, Mojo)
180 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup