You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » Technical Questions » Windows 7

Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
Rate This Topic
#364784 - 01/25/12 02:40 PM Re: Windows 7 [Re: CatBrat]
Murph Offline
axiomite

Registered: 10/05/06
Posts: 6955
Loc: PEI, Canada
Nice! Did you end up doing HW or SW raid?
_________________________
With great power comes Awesome irresponsibility.

Top
#364787 - 01/25/12 02:49 PM Re: Windows 7 [Re: Murph]
CatBrat Offline
axiomite

Registered: 08/05/09
Posts: 6015
Loc: Milky Way Galaxy
Originally Posted By: Murph
Nice! Did you end up doing HW or SW raid?

I already had Hardware raid 1 running with Vista Home, so there was nothing for me to do there. After Windows 7 Prof 64bit was up and running, it took me a while to find it, but the HW raid was also up and running by itself. Easy Peazy.

I didn't bother reformatting, or making another partition, though. I haven't really needed another partition anyway.

The only thing that didn't work out of the box, was the printer. When I went to take a look at the printer setups, it was as easy as the system initializing a list of printers by itself, me picking the closest match (didn't have exact one), and the printer was now up and running.

I did later load in the software from the Gigabyte motherboard disk. But it was working without it, so I'm not sure if that step was even necessary.


Edited by CatBrat (01/25/12 03:10 PM)

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,334 Registered Members
16 Forums
24,193 Topics
427,697 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13611
CV 11734
MarkSJohnson 11445
0 registered ()
299 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup