Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-888-352-9466 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Insider’s Sneak Peek: AxiomAeris

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
Who's Online
2 registered (Ajax, nickbuol), 58 Guests and 9 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13365 Members
11 Forums
23109 Topics
408653 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17872
pmbuko 16328
SirQuack 13356
CV 11414
MarkSJohnson 11083
Meanwhile On Facebook

Any roadies / concert lovers out there think this is as cool as I do?

󾓶Ay, caramba! Our 'sneak peek' announcement in this morning's newsletter genera...

󾔸 Testing various operating systems with our new High Power Computer Speakers t...

Kick it up for Tone!

Topic Options
Rate This Topic
#396167 - 08/17/13 02:13 PM clicking sound in EP600
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
Well, last night while watching some Direct TV down in the Plex last night, my son and I start hearing some clicking/ticking sounds coming from the left side of the room.

At first I thought it was something coming from the left surround. However, it did it on other channels as well. The first time I walked over to figure out what it was the sound stopped. I was confused...

After a bit it started again, and as I approached the 600, and listened back by the amp side, I could tell it was something in the amp ticking.

I turned off the power and unplugged the AC for a few minutes, and when I plugged it back in and turned it on, it started clicking again. As far as I can tell I'm still getting some bass from the sub and as I turn up the gain I get increased volume.

I can call Axiom, just thought I would see what you guys think; fuse? something else?

Thanks..
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396180 - 08/17/13 10:24 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
nickbuol Online   content
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4697
Loc: Marion, IA
I don't believe that your subwoofer exists any more since we still don't see new photos of the new PorterPlex.

Oh, and I have no ideas about your problem. Sorry.
_________________________
http://ht.buol.us
2-M60s, VP180, VP150, 4-QS8s, 4-M3s, SVS 20-39PCi, DIY Sub, 8-Shakers, JVC RS45

Top
#396184 - 08/17/13 11:05 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
wink
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top
#396204 - 08/18/13 10:01 AM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
MarkSJohnson Offline
shareholder in the making

Registered: 09/27/04
Posts: 11083
Loc: Central NH
New spirits with bad joints?
_________________________
::::::: No disrespect to Axiom, but my favorite woofer is my yellow lab :::::::

Top
#396219 - 08/18/13 07:06 PM Re: clicking sound in EP600 [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13356
Loc: Iowa
I new we shouldn't have started watching Ghost Adventures and Dead Files on SciFi, and communicating with a ghost box. smile It is basically the clicking sound you hear when first turning on the 600 amp, it just keeps doing it.. I do have a different amp than the current 600v3 has in it.
_________________________
M80s-VP180-QS8s-EP600-2xEP350 Denon3808 Outlaw7700
M22-OWM22-VP100-Denon2805
Audio Nirvana

Top



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2015 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.