Get Free, Friendly, Expert Advice
Call 1-866-244-8796 or email

Designed and Manufactured in Canada Since 1980


AxiomAudio Blog

Axiom’s New Computer Speakers

Blind Listening Tests

Sneak Peek into Axiom’s Current Research and Development

Wall'O'Fame
Solarrdadd's 7.1 Apartment HT!
A promise is A promise... Axiom's second home
Who's Online
0 registered (), 24 Guests and 8 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Financing
Forum Stats
13360 Members
11 Forums
23080 Topics
408066 Posts

Max Online: 378 @ 02/24/13 04:33 PM
Top Posters
Ken.C 17843
pmbuko 16319
SirQuack 13356
CV 11388
MarkSJohnson 11061
Meanwhile On Facebook

(y) That countdown timer is finally off their site! Great to see high-quality s...

⚠ Only 5 days left in our Computer Speaker Presale! http://www.axiomaudio.com/c...

(y) Love this review a customer sent us recently: "Bottom line, these speakers...

❔ The new M1 High Powered Computer Speaker uses Axiom's latest full one-inch twe...

Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
Rate This Topic
#397940 - 10/18/13 01:55 PM Re: Strange noise from my EP500 [Re: damelon]
nickbuol Offline
connoisseur

Registered: 09/16/04
Posts: 4675
Loc: Marion, IA
Sounds like the issue was with the amp.

Sorry damelon, but I'm posting part of what you put in your AVS thread just for some sort of update/closure here.

Originally Posted By: damelon @ AVS

...has a fault in the amp which is causing the DSP to crap out somehow. Sub just randomly distorts and after swapping woofers between subs, testing cables, etc we have determined the problem resides in one of the amp back-planes. So off it goes to Axiom!


Bummer.
_________________________
http://ht.buol.us
2-M60s, VP180, VP150, 4-QS8s, 4-M3s, SVS 20-39PCi, DIY Sub, 8-Shakers, JVC RS45

Top
#398007 - 10/20/13 05:19 PM Re: Strange noise from my EP500 [Re: nickbuol]
damelon Offline
regular

Registered: 10/12/13
Posts: 5
Originally Posted By: nickbuol
Sounds like the issue was with the amp.

Sorry damelon, but I'm posting part of what you put in your AVS thread just for some sort of update/closure here.

Originally Posted By: damelon @ AVS

...has a fault in the amp which is causing the DSP to crap out somehow. Sub just randomly distorts and after swapping woofers between subs, testing cables, etc we have determined the problem resides in one of the amp back-planes. So off it goes to Axiom!


Bummer.


Not a problem. Of course it's totally my guess on the DSP part, but the fault is in the amp "Part". Will probably be a few weeks turnaround with round-trip shipping and stuff.

Top
Page 2 of 2 < 1 2



Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 

Home  |  Corporate Info  |  Products  |  Message Board  |  FAQs  |  Warranty  |  Site Map  |  Privacy Statement   |  Contact Us

©2014 Colquhoun Audio Laboratories Limited
All Rights Reserved.