You are not logged in. [Log In]


Forums » General Discussion » The Water Cooler » New Axiom Forum formatting issues

Topic Options
Rate This Topic
#421839 - 12/31/16 09:08 AM New Axiom Forum formatting issues
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13567
Loc: Iowa
For those of you that have some formatting issue, try hard refreshing your browser.

Chrome:
Hold down Ctrl and click the Reload button.
Or, Hold down Ctrl and press F5.

Firefox:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold down Ctrl and Shift and then press R.

Internet Explorer:
Hold the Ctrl key and press the F5 key.
Or, hold the Ctrl key and click the Refresh button.

Mac:
Hold down the Shift and click the Reload button.
Or, hold down Cmd and Shift and then press R
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#421843 - 12/31/16 02:04 PM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
michael_d Offline
connoisseur

Registered: 07/23/04
Posts: 4195
Loc: Up yonder
That worked for me with Chrome. I had no idea such a thing as hard refresh existed, thanks!
_________________________


Top
#421918 - 01/02/17 10:54 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
a401classic Offline
connoisseur

Registered: 11/29/06
Posts: 1328
Loc: Alpharetta, GA
I did the <shift> reload and <cmd><shift>R in both Chrome and Firefox and this is what it looks like. Is this what it's supposed to look like?
_________________________
Scott

My HT

Top
#421919 - 01/02/17 11:21 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13567
Loc: Iowa
just try CTRL and then the F5 key, I use Chrome and that fixed it for me. Mine looked like yours as well before that.. CMD is for Mac

so just try holding down CTRL and then F5 key for chrome, firefox, or IE
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#421920 - 01/02/17 11:34 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
a401classic Offline
connoisseur

Registered: 11/29/06
Posts: 1328
Loc: Alpharetta, GA
Hi Randy,

I'm on a Mac so <ctrl> F5 does nothing for me, but I think I figured it out... If I log out, I get a much better looking format. So I compared the source code between the dark background and the logged out, default version and the thing that stands out is the Stylesheet setting. If I change the Stylesheet to Axiom-Light, it looks much cleaner, but I prefer the black background since I usually view at night...
_________________________
Scott

My HT

Top
#421924 - 01/02/17 11:44 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13567
Loc: Iowa
but at the top you are not supposed to see those links listed that way, that is what mine looked like on Windows/Chrome before I tried the Ctrl F5 for hard cache refresh.

If your still seeing it listed like that in the upper left I think you still might have issues.
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#421925 - 01/02/17 11:56 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
a401classic Offline
connoisseur

Registered: 11/29/06
Posts: 1328
Loc: Alpharetta, GA
This is what it looks like now after just changing the Stylesheet setting - and there is no option for "dark" any more frown
_________________________
Scott

My HT

Top
#421926 - 01/02/17 12:21 PM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
SirQuack Offline
shareholder in the making

Registered: 01/29/04
Posts: 13567
Loc: Iowa
Yep Scott, looks like you got it figured out. smile I hope some of the custom settings come back, I don't like the white background and miss my blue. I can't get the Trade Up site to work.
_________________________
M80s-VP180-4xM22ow-4xM3ic-EP600-2xEP350
Anthem AVM60 Outlaw 7700 Emotiva A500 Epson 5040UB



Top
#422042 - 01/06/17 10:01 AM Re: New Axiom Forum formatting issues [Re: SirQuack]
tomtuttle Offline
axiomite

Registered: 06/20/03
Posts: 8488
Loc: Tacoma
I'm with Scott on this. The dark stylesheet is clunky wrt the new format. Cntl-Refresh on Chrome for Windows did not fix the issue.
_________________________
bibere usque ad hilaritatem

Top

Moderator:  alan, Amie, Andrew, axiomadmin, Brent, Debbie, Ian, Jc 
Forum Stats

15,224 Registered Members
15 Forums
23,991 Topics
424,046 Posts

Most users ever online:
883 @ 03/04/17 05:06 PM

Top Posters
Ken.C 18044
pmbuko 16437
SirQuack 13567
CV 11677
MarkSJohnson 11437
1 registered (Gr8_White_North)
60 Guests and
3 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newsletter Signup